Agriturismo Tenuta Regina

Palazzolo dello Stella | Friuli

Agrturismo Tenuta Regina ligt in Palazzolo dello Stella, dichtbij de kust tussen Triëst en Venetië en in het groene en vlakke gedeelte van de regio Friuli-Venezia-Giulia.
De boerderij staat in het midden van een 180 hectare groot stuk land grenzend aan de lagune van Marano, één van de meest belangrijke moerasgebieden aan de Middellandse Zee. Bij Marano ligt het natuurreservaat "Foci dello Stello", een gebied dat rijk is aan dieren en wordt beschermd door het Wereld Natuur Fonds. Een ideale omgeving voor natuurliefhebbers en mensen die van rust houden én dat gecombineerd kan worden met diverse interessante uitstapjes die hier te maken zijn.
Tenuta Regina is een boerderij die al jaren door de familie Pasti gerund wordt. Ze verbouwen er druiven, graan, maïs, soja, suikerbieten en vruchten op milieuvriendelijke wijze. Zij ontvangen graag gasten op hun boerderij en willen u een aangenaam en onvergetelijk verblijf bezorgen. Bij de receptie ligt veel informatie over de omgeving en natuurlijk kunnen de eigenaren u informeren en leuke tips geven.
Er zijn totaal 8 appartementen, die verdeeld liggen op het weidse landgoed. Bij het hoofdgebouw met de receptie ligt het grootste appartement en tegenover het zwembad zijn 3 appartementen. In een huis, dat op 400 meter afstand ligt, zijn de overige 4 appartementen. Alle appartementen zijn comfortabel en verzorgd ingericht en beschikken over een terras. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet klaar op het terras met uitzicht op de mooie groene omgeving.
Het hele terrein wordt omgeven door heggen en de toegang is afgesloten door een elektronisch hek. In de verzorgde tuin ligt het zwembad met ligstoelen en parasols, er is veel ruimte om te spelen voor kinderen, verder zijn er mogelijkheden voor jeu de boules, tafeltennis, badminton en zijn er mountainbikes te huur.
Een kindvriendelijke locatie voor een rustig verblijf en de mogelijkheid om deze, nog niet bekende en verrassend interessante regio van Italië, te ontdekken!