Mooie villa, schitterend gelegen met panoramisch uitzicht over de Golf en de Maddalena eilanden, op het exclusieve schiereiland Porto Raphael - Punta Sardegna. Het huis wordt omringd door een grote terrasvormige tuin van meer dan 2000 m2 met een mooi en verzorgd grasveld en typisch Mediterrane vegetatie (mirte, vijgcactussen, olijfbomen). De villa beschikt tevens over een prachtig, zeer panoramisch gelegen zwembad met zeewater en meerdere terrassen waar men buiten kan eten en de schoonheid van het omliggende landschap kan bewonderen. Het huis is smaakvol ingericht met tevens enige lokale, traditionele meubels.

Klik hier voor meer informatie en reserveren 

Met deze link wordt u doorverwezen naar het reserveringssysteem van onze partner Italy Villas,  die aan ons reserveringssysteem gekoppeld is. Indien u een reservering maakt via Italy Villas zal Minerva Reizen binnen 24 uur contact met u opnemen om de gemaakte reservering te bevestigen. Wij verzorgen de verdere afhandeling van uw reservering en zijn uw aanspreekpunt voor eventuele vragen.

Minerva Reizen heeft dit verblijf zorgvuldig geselecteerd. Mocht dit niet helemaal aansluiten bij uw eigen wensen dan kunt u via onderstaande link het totale aanbod van Italy Villas bekijken. 

Wilt u een verblijf van Italy Villas combineren met een accommodatie, autohuur en/of vlucht van Minerva Reizen, dan dient u in beide systemen een reservering te maken. Wij zorgen er voor dat u maar één bevestiging/reisovereenkomst ontvangt waarop beide reserveringen in één overzicht komen te staan.