Il Frantoio delle Grazie

Florence | Toscane

Bijzonder aan de appartementen Il Frantoio delle Grazie is de ligging; in alle rust en omgeven door olijfbomen, wijngaarden, cipressen en eikenbomen én op slechts 3 km van het historisch centrum van Florence.
De Villa bestaat uit 6 gezellige appartementen, ieder met een eigen ingang. Voor de inrichting is gebruik gemaakt van lokale materialen zoals Toscaanse steen, terracotta en ijzer, passend in de harmonie van de Villa en de omgeving. De appartementen zijn zeer comfortabel ingericht met alle moderne voorzieningen zoals een magnetron en een vaatwasmachine.
Het centrum is met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Na een dag shoppen in Florence is het hier heerlijk vertoeven in de rust van het platteland. U kunt genieten van het zwembad en het grote zonneterras, dineren bij de barbecue onder de pergola of van het maken van een wandeling. De gastvrije eigenaar woont in de Villa ernaast en spreekt goed Engels. Hij helpt u graag met het organiseren van een rondleiding/wijnproeverij of bij het reserveren van een Florentijns museum, bijvoorbeeld het Uffizi.
Il Frantoio delle Grazie is ook zonder auto te bereiken, de bushalte en winkels liggen op 1 km afstand. Er kan een transfer geregeld worden bij aankomst op het vliegveld of station om u naar deze rustig gelegen appartementen vlakbij Florence te brengen.