Appartementen Hotel Garden

Pieve di Ledro | Trentino

De appartementen behorend bij Hotel Garden liggen in het gemoedelijke dorpje Pieve di Ledro. Op loopstand ligt het Ledromeer met het heldere blauwgroene water. Het 1,5 kilometer brede en 3 kilometer lange meer is geschikt voor zeilen, windsurfen, kanoën en zwemmen en het is één van de mooiste meren van Trentino.
Op 500 meter loopafstand van het hotel zijn een aantal 3-kamerappartementen beschikbaar. Gasten van de appartementen kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het hotel. Bij aankomst in hotel Garden wordt u hartelijk ontvangen bij de receptie. Zij informeren u graag over de faciliteiten van het hotel en de mogelijkheden in het prachtige en gevarieerde gebied van Val di Ledro.
Achter het hotel bevindt zich een ruim en goed verzorgd park vol met bloemen en planten. Verspreid staan er tafels met stoelen en parasols of u vindt een schaduwplek onder een van de grote bomen. Het park wordt omringd door bossen en bergtoppen van 2000 meter hoogte. In het zwembad kunt u een verfrissende duik nemen. Rondom staan ligstoelen, er is een zonneweide en een kleine kiosk. Voor kinderen is een apart zwemgedeelte met glijbaan en een omheinde speeltuin.
Bij het Ledromeer is een strand, zonneweide, een speeltuin en midgetgolf. Er zijn waterfietsen en zeilboten te huur. In de omgeving kunnen schitterende wandel- en fietstochten gemaakt worden. Langs het meer en door het sprookjesachtige dal loopt een fietspad om de mooiste plekjes te kunnen ontdekken.