La Conca Azzurra

Conca dei Marini | CampaniŽ

Als u op de kustweg van Amalfi rijdt en het dorp Conca dei Marini gepasseerd bent dan ziet u La Conca Azzurra liggen. Het hotel is gebouwd tegen de rotsen aan de Middellandse zee en omringd met olijfbomen. Met een kleine trap bereikt u de receptie van het hotel waar u hartelijk ontvangen wordt. Hier heeft u geen idee meer van de drukte rondom de kust van Amalfi en zult u genieten van de rust en de ontspannen mediterrane sfeer die er hangt. Alle 18 kamers liggen aan de zeezijde en bieden een prachtig panoramisch uitzicht!
Het restaurant, waar u heerlijk zit op een groot terras aan zee, serveert uitstekende visgerechten en vele lokale specialiteiten. In de tuin met mediterrane vegetatie kunt u zonnebaden en genieten van het mooie blauwe water. Er loopt een pad naar beneden die uitkomt op een privé terras op een stuk rots, van waar u met een trap de zee in kunt om te zwemmen.
Een shuttle bus met regelmatige verbindingen brengt u naar de omliggende dorpjes Amalfi, Positano en Ravello. Ook wandeltochten en diverse excursies kunt u vanuit La Conca Azzurra maken, waardoor het een ideale locatie is om ontspanning te combineren met al het moois en de interessante bezienswaardigheden die de kust van Amalfi te bieden heeft!