Hotel Rome Centrum

Rome | Latium

Hotel Centro is een drie sterren hotel in het hart van Rome. Het ligt in een rustige zijstraat van de Via Nazionale, tegenover het Teatro dell'Opera en dichtbij het station Termini. Vanuit het hotel zijn alle belangrijke bezienswaardigheden in Rome goed bereikbaar.
Hotel Centro is volledig gerenoveerd en heeft 39 comfortabele kamers voor de gasten. De kamers zijn geluiddicht en voorzien van satelliet televisie, telefoon, radio, airconditioning, minibar, kluisje en een badkamer met föhn. Er is een verzorgde ontbijtruimte, een bar en een loungegedeelte met televisie. Bij de receptie worden de gasten vriendelijk ontvangen. Het personeel beschouwt u als meer dan ‘een volgende gast' en wil u een comfortabel verblijf bezorgen. Ze geven u graag tips en suggesties om deze onvergetelijke wereldstad op de juiste manier te ontdekken.
Vanuit het hotel in de Via Firenze loopt u de Via Nazionale in, een brede straat met veel winkels. Deze begint bij het Piazza della Repubblica, een halfrond plein dat in 1901 is aangelegd. Het plein wordt gedomineerd door de Fontana della Naiadi, een fontein met vier naakte bronzen nimfen. Dit plein wordt door de Via Nazionale verbonden met het Piazza Venezia. Het plein is vernoemd naar het Palazzo Venezia uit de 15e eeuw en is een verkeersplein waar vier belangrijke wegen op uitkomen. Piazza Venezia ligt dicht bij het Capitool, Forum Romanum en Colosseum, één van de belangrijke toeristische plaatsen die niet gemist mogen worden tijdens uw bezoek aan Rome.