Grand Hotel de la Minerve

Rome | Latium

In het historisch centrum van Rome, aan het Piazza della Minerva, ligt Grand Hotel de la Minerve. Het plein en dit 5-sterren hotel zijn genoemd naar de godin Minerva, dochter van Jupiter, en godin van wijsheid en wetenschap die heerste over de handel en nijverheid van Rome. Piazza della Minerva is een klein plein dichtbij het Pantheon. Op het plein staat het beroemde olifantje met een Egyptische obelisk, gemaakt door de kunstenaar Bernini.
Na binnenkomst in het luxe hotel is er een adembenemende lobby met oude Romeinse zuilen, een kristallen plafond en centraal staat een marmeren standbeeld van de godin Minerva in een nis. Er is een bar waar u drankjes en lichte maaltijden kunt nuttigen of in een van de comfortabele zithoeken in deze bijzondere lobby.
Er zijn totaal 135 ruime kamers die allen comfortabel en luxueus ingericht zijn.
In het restaurant "La Cesta" staat ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet klaar.
's Avonds worden in het sfeervolle restaurant Italiaanse en internationale gerechten geserveerd. Bij mooi weer wordt het dakterras gebruikt, een sfeervolle tuin bovenop het hotel met bar en live muziek tijdens het diner. Met een spectaculair uitzicht over Rome zal dit een onvergetelijke avond worden.
Grand Hotel de la Minerve ligt dicht bij het Pantheon, het Piazza Navona, de Trevi Fontein en de Spaanse Trappen. Dit zijn slechts een aantal hoogtepunten van Rome, de hoofdstad van Italië en een wereldstad die talloze kunstschatten bezit.