Beoordelingen in:       (10)       (0)       Alle talen

Oase van rust

Prachtig uitzicht vanaf terras en zwembad.

Op de ligging van het resort resp van de kamer (in aparte huisjes) weinig aan te merken. Toch voel je het gemis van een leuk dorpje vlakbij. Het nabije Sant Antonio di Galluria heeft een attractiviteitswaarde van nul. Omdat afstanden toch wel groot zijn ben je 'gedwongen' iedere avond in het resort te eten. Een degelijke keuken maar niet bijzonder, bovendien heeft de eetzaal geen enkele ambiance. Voor dagtrips (Maddalena Archipel, Costa Smeralda) een goede uitvalsbasis.

Mooi vriendelijk hotel

Heerlijke plek, maar wel op afstand van dorpen.

Prachtlocatie!

Aldiola Country Resort maakt alle verwachtingen waar: locatie, ligging, voorzieningen in de kamer en klantvriendelijkheid. Het eten (met name ontbijt) vond ik tegenvallen. Geen biologische en dagverse producten, beperkte keuze in broodsoorten (bijv. alleen witbrood) en veel verpakte producten (bijv. yoghurt). Van een countryclub met deze tarieven verwacht ik veel meer op culinair gebied.

Aanrader

Kamer was prima. Ligging en uitzicht bij eetzaal en terras ook. Lekker gezwommen. Avondeten was niet slecht, maar ook niet uitzonderlijk. Bediening was erg goed. Mensen hulpvaardig. Waren ook de eerste aankomstnacht keurig blijven wachten. We hebben goede herinneringen overgehouden aan ons verblijf

te duur

Heel goed

Vlakbij de Costa Smeralda. Helaas geen mooi weer, maar uitstekende service

Prachtig resort

Was allemaal erg goed.

Mooi resort, heerlijk rustig

Alles wat je van een resort mag verwachten was aanwezig.

Mooie verbijfplaats,

Tijdens ons verblijf in september enkele dagen last van de mistral.

 1