S'Acqua Sassa Resort

Teulada | SardiniŽ

S'Acqua Sassa Resort is een rustig gelegen hotel in de heuvels van Teulada, in het zuiden van Sardinië. Vanaf de kustweg bereikt u gemakkelijk het hotel en wordt u gastvrij ontvangen door de jonge eigenaar. Dit bijzondere hotel wordt gekenmerkt door de karakteristieke bouw met natuurlijke materialen en warme kleuren. Samen met de Sardijnse gastvrijheid zorgt dit voor een vriendelijk en zeer harmonieus verblijf. Rondom een centraal plein liggen verschillende gebouwen waar de 14 kamers zich bevinden. De kamers zijn elegant en met zorg ingericht en hebben ieder een kleine privé tuin. In de prachtig verzorgde tuin met veel bloemen ligt het zwembad met ligstoelen en parasols om te genieten van rust.
Het hotel ligt in een ongerept landschap en op slechts 2 kilometer van de zee. Hier begint één van de mooiste kustwegen van Sardinië, langs de ‘Costa del Sud', met gezellige dorpjes, prachtige witte zandstranden en onvergetelijke vergezichten.
S'Acqua Sassa Resort is een aanrader voor liefhebbers van ontspanning en gastvrijheid en is een perfecte locatie om het zuiden van Sardinië te verkennen.