Hotel Le Dune

Palau | SardiniŽ

De naam van dit hotel ("le dune" = de duinen) is niet zomaar verzonnen; het hotel is panoramisch gelegen op de zandduinen met uitzicht over de eilandenarchipel Maddalena en de kust van Corsica. Niet alleen het hotel maar zeker ook de locatie Porto Pollo is een paradijs voor watersport- en strandliefhebbers.
In het romantische restaurant dineert u op een groot terras waar u een prachtig uitzicht heeft over de zee. De chef koks Frederik & Alexander laten u een traditionele keuken proeven met aandacht voor verse producten en authenticiteit. Het hotel heeft naast het restaurant een pizzeria met houtovens waarvan de pizza's voldoen aan de meest veeleisende Italiaanse kwaliteit.
Het strand is in een paar minuten te voet te bereiken. De bijzondere blootstelling aan de wind en de aanwezigheid van professionele gekwalificeerde scholen maken dit een ongekende en geliefde bestemming voor watersporters voor zowel beginners als gevorderden. U kunt kiezen uit een grote variëteit aan sporten zoals: windsurfen, kitesurfen, zeilen, waterskiën en kajakken.