Beoordelingen in:       (106)       (0)       Alle talen

slecht

Volgens ons waren wij de laatste gasten en liep seizoen naar einde

beetje verlopen locatie

Beetje verlopen locatie , met wel vriendelijke maar vreemde staf.

matig

Mooie plek.

Een bezoek aan Selinunte is aan te bevelen

Geweldig!

Wat is dit een mooie plek! Het ligt wel afgelegen, maar de warme, vriendelijke sfeer is overal voelbaar. De eigenaar en zijn partner spreken alleen italiaans, wat de communicatie vrijwel onmogelijk maakt en dat is jammer, want het zijn bijzonder lieve mensen! En het eten is echt TOP!!

De accomodatie ligt midden in de wijngaard. De eigenaars spreken geen Engels, dus de uitleg van het menu ging met google translate. Ze deden erg hun best en het smaakte goed. Ook de wijn van eigen huis. In de kamer rook het naar vocht.

Niet enthousiast

Niet veel te zien in de directe omgeving

slechtste van de reis

Let op bij aankomst bestelden we een biertje en kregen een lokaal biertje aanbevolen. Geen prijslijst beschikbaar maar ach overal betaal je iets van 3 a max 4 euro voor 33 cl. Bij Stocatello koste dit lokale biertje 14 euro ! voor een fles van 750 cl. Daar kwamen we na 3 flessen (4 personen) achter. Duur biertje en jammer dat er geen prijslijst is voor de drankjes. Wij wat geleerd en meteen een waarschuwing voor andere gasten. Vraag om de prijs als je iets besteld, geldt ook voor de wijn!

niet voor mij

De eerste nacht in een veel te kleine kamer geslapen. Blijkbaar waren ze overboekt. De tweede nacht in een betere kamer geslapen. Maar dit mag niet als je ver van tevoren boekt. Verder vonden wij het een wat kraak- en smaakloze uitstraling hebben. En in de omgeving van Menfi is weinig te beleven.

Vriendelijke eigenaar. Heerlijk ontbijt. Ligt wel wat afgelegen.

redelijk adres

Mooie ligging. Bediening/eigenaar een beetje popie. De kamer was matig, vrij klein met onhandige details zoals geen ruimte voor toilettas, geen nachtkastje e.d.

Erg rustig

Prachtig uitzicht.

Eten ter plaatse niet om wakker van te liggen.
Ongemakkelijke ligstoelen aan het zwembad.
Aanhoudend honden geblaf tijdens de nacht.

Erg afgelegen

Mooi strand Porto Palo!

minder

er wordt gelegenheid gegeven aan een grote groep schoolkinderen, in een tent op het terrein. Dat kinderen zich laten horen geen problemen mee, de begeleiding was echter continue aan het woord via megafoons. We dachten een tegemoetkoming te krijgen in de vorm van een aangeboden glaasje wijn en wat hapjes, maar die bleken gewoon op de rekening te staan, later. Het eten was minder, daar hebben we maar 1 x gebruik van gemaakt. Ook het ontbijt was wat karig. De ontbijt/eetruimte was te groot voor het aantal gasten, waardoor je je wat verloren voelde. Eigenaar spreekt wel Engels, maar rest van personeel niet. Blaffende honden hele nacht. Wel de fantastische tip voor een dagje strand: Moon River. Aan het strand heel goed gegeten bij Hotel Quatro Stagioni.

Eetzaal gezelliger maken

Rustige lokatie op platteland.

In alle opschoten een gemiddelde agriturismo. Niets echt mis, maar behoort ook weer niet tot de top. Uitzicht vanaf de kamer naar de zee ( in de verte ) oordeelden wij als positief evenals de rust en het zwembad.

Matig.

Qua ligging om Selinunte te bezoeken goed. Let op beperkte openingstijd van de Cave di Cusa. Eten is matig. Personeel ongemakkelijk. Steeds misverstanden.

Schitterend uitzicht

Lekker eten hier

Leuke stranden in de buurt, ideaal om even bij te komen en her eten was hier top. Guiseppe zet zeer lekkere maaltijden op tafel. Hier moet je gewoon blijven eten.

Fantastische omgeving

Enthousiaste eigenaren in een geweldig mooie behuizing, sfeervol. Voor ons raadsel waarom zij hun prijs zo laag hebben gehouden.

Goed

Jammer dat we geen balkon hadden. Vlak bij huis werd tuinafval verbrand en dat blijft lang nasmeulen. Wij hadden daar last van op de kamer en moesten t raam dicht houden Uitgebreide keuken, biologische producten, heerlijke wijn

Prachtige plek

Goed verblijf

Goed toeven op deze plek. We hebben van hieruit een bezoek gebracht aan Mazara del Vallo, beslist de moeite waard.

Leuke locatie

nvt