Uw verblijf

2-persoonskamer

De tweepersoons slaapkamers met eigen badkamer, tv, koelkast, hebben airconditioning en verwarming. Een schaduwrijke veranda uitgerust met tafel en stoelen. Deuren en ramen hebben horren en verstelbare luiken.

1-persoonskamer

appartement voor 2 personen

De appartementen zijn ingericht met antieke meubels en voorzien van alle gemakken. De indeling is: een slaapkamer met een dubbel bed, TV, badkamer, volledig uitgeruste keuken compleet met oven, koelkast, vriezer en gasfornuis met 4 branders. Elk appartement is uitgerust met airconditioning en verwarming . Alle deuren en ramen hebben horren en verstelbare luiken.Er is een veranda ingericht met tafel en stoelen.

appartement voor 3 personen

Appartement met 1 slaapkamer en woonkamer en keuken. In de woonkamer staat een 2-persoons slaapbank. Voor de ingang is een overdekte veranda ingericht met tafels en stoelen.

appartement voor 4 personen

Dit appartement heeft 1 slaapkamer en ruime woonkamer en keuken. In de woonkamer passen 2 bedden. Het appartement is geschikt voor maximaal 4 volwassenen + 1 kind. Voor de ingang is een overdekte veranda ingericht met tafels en stoelen.