Relais Le Nereidi

San Vito lo Capo | SiciliŽ

De bed and breakfast Le Nereidi is een mediterrane villa, omgeven door een grote tuin met hoge bomen en een zwembad. De karakteristieke bed and breakfast ligt in een rustige woonwijk aan de rand van het stadje San Vito lo Capo en op slechts één kilometer van de fameuze zandstranden.
Door de ligging, iets buiten het centrum van San Vito lo Capo, is het in het drukke zomerseizoen een oase van rust.
Relais le Nereidi biedt zowel kamers als appartementen, allen op de begane grond en elke kamer heeft een eigen terrasje met tafel en stoelen waar 's ochtends het ontbijt geserveerd wordt. De kamers zijn eenvoudig ingericht en van alle gemakken voorzien.
Behalve zonnebaden op het brede, witte zandstrand van San Vito lo Capo zijn er diverse mogelijkheden in de omgeving zoals fietsen, wandelen, klimmen, excursies maken en steden bezoeken. Erice is een bijzonder stadje met middeleeuwse sfeer. Het ligt op een hoogte van 750 meter met een fantastisch uitzicht over Trapani, de zoutpannen en de Tyrrheense zee met de Egadische eilanden. Deze drietal kleine bergachtige eilanden met een authentiek karakter liggen ter hoogte van Trapani, vanuit de haven kunt u een boottocht naar de Egadische eilanden maken. De historische stad Trapani is rijk aan kerken, paleizen en monumenten uit verschillende tijdperken. Te midden van een prachtig berglandschap met veel bloemen staat de tempel van Segesta: een Grieks heiligdom in Dorische stijl die nooit afgebouwd is.