Locanda La Candola

Soligo | Veneto

Nadat Serena en Loris de Faveri tien jaar succesvol hun restaurant "Osteria Traloc" in Castelfranco Veneto hadden gerund, besloten zij hun ervaringen op culinair gebied mee te nemen naar het gebied van Soligo, waar zij oorspronkelijk ook vandaan komen. En zo ontstond in 2006 "Locanda la Candola", het resultaat van hun droom en hun wens om zelf een unieke plek te creëren.
Op de heuvel van San Gallo met een schitterend uitzicht over de Venetiaanse vlakte ligt deze oude herberg, die na een zorgvuldige restauratie is getransformeerd tot dit charmante, romantische hotel. Hier komt u om te genieten van de rust, het landschap, de schone lucht en de goede keuken met haar uitstekende wijnen.
La Candola heeft zes kamers die de naam dragen van bloemen zoals Zinnia, Rosa Arancio en Anemone. De kleuren van de bloemen komen terug in de smaakvol ingerichte kamers met prachtige stoffen en in elke kamer zijn de originele balken, stenen muren en authentieke meubelen nog te bewonderen. In de zomer wordt het ontbijtbuffet buiten geserveerd, in de schaduw van de oude bomen en de rijen wijnstokken. De hartelijkheid van Serena en Loris en de voortreffelijke keuken maakt een verblijf hier tot een waar feest! Een perfecte locatie voor uw autoreis door de Veneto regio.