Hotel Scalzi

Verona | Veneto

Hotel Scalzi ligt in het historisch centrum van Verona, op 10 minuten lopen van de Piazza Bra waar het op twee na grootste amfitheater van de wereld staat.
Het gebouw, waarin sinds drie jaar Hotel Scalzi gevestigd is, werd in 1829 gebouwd als neo-klassiek paleis en de authentieke sfeer is behouden gebleven. Alle 17 kamers liggen op de 1e verdieping die rondom een kleine binnenplaats liggen.
De kamers zijn zeer verzorgd ingericht met een moderne badkamer en iedere kamer heeft zijn eigen kleur en Italiaanse stijl. Het station ligt op 650 meter van het hotel en mocht u met eigen auto zijn dan beschikt het hotel over een aantal parkeerplaatsen in de omgeving.
U wordt hartelijk ontvangen bij de receptie en zij geven u graag alle informatie en tips om de mooie stad Verona te ontdekken. Verona is wereldberoemd om haar Arena, gebouwd eind van de 1e eeuw waar elke zomer indrukwekkende operavoorstellingen gegeven worden. Ook staat Verona bekend vanwege het liefdespaar Romeo en Julia die hier hun sporen hebben achtergelaten.
De romantische kunststad Verona, sinds 2000 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, biedt nog veel meer bezienswaardigheden en het is zeker de moeite waard om er een paar dagen rond te brengen!