Uw verblijf

Inclusief: gas, water, elektriciteit, gebruik zwembad.
Exclusief: eindschoonmaak € 10,- p.p., bed- en badlinnen € 10,- p.p.p.w. , borg € 150,-, eventuele verwarmingskosten naar verbruik.

Appartement Cucciolo

Een 1-kamerappartement met eigen toegang. Het appartement is 25 m2 groot en ligt op de 1e verdieping van het nieuwe gebouw boven het restaurant. De toegang is zonder trap vanuit de tuin te bereiken.
Indeling: ruime slaapkamer met 2-persoonsbed, badkamer, kleine keuken, TV.
Tuinmeubilair (2 personen)

Appartement Eolo voor 2-3 personen

Een 2-kamerappartement met eigen toegang. Het appartement is 50 m2 groot en ligt op de 1e verdieping van het nieuwe gebouw boven het restaurant. De toegang is zonder trap vanuit de tuin te bereiken.
Indeling: woon/eetkamer met slaapbank en keuken, TV, badkamer, slaapkamer met 2-persoonsbed met eigen badkamer(rolstoeltoegankelijk). Tuinmeubilair.

Appartement Tartufo voor 2-3 personen

Een 2-kamerappartement met eigen toegang via de tuin.
Het appartement is 60 m2 groot en ligt op de begane grond van de boerderij.
Indeling: een woon/eetkamer met kitchenette, TV, ruime slaapkamer met 2-persoonsbed en een 1-persoonsbed, badkamer. Extra kinderbed mogelijk. Tuinmeubilair. (2 - 3 personen)

Appartement Scalocchio maximaal 8 personen

Een 4-kamerappartement met eigen toegang via een trap naar veranda/balkon.
Het appartement is 120 m2 groot en ligt op de 1e verdieping van de boerderij.
Indeling: grote woon/eetkamer met keuken, open haard en TV, slaapkamer met 2-persoonsbed met eigen badkamer, 2 x 2-persoonsslaapkamer, badkamer, twee extra bedden mogelijk. Veranda met tuinmeubilair. (6 - 8 personen)

Appartement Seriola maximaal 8 personen

Een 4-kamerappartement met eigen toegang via een veranda.
Het appartement is 120 m2 groot en ligt op de begane grond van de boerderij.
Indeling: grote woon/eetkamer met keuken, open haard en TV, slaapkamer met 2-persoonsbed met eigen badkamer, 2 x 2-persoonsslaapkamer, badkamer, twee extra bedden mogelijk. Terras met tuinmeubilair. (6 - 8 personen)