Agriturismo Ca 'Cirigiolo

Apecchio | Marche

Agriturismo Ca ‘Cirigiolo ligt op 5 km van Apecchio in de regio Marche, dicht tegen de grens van Umbrië. Het landgoed van 35 hectare groot ligt op een heuvel op 700 meter hoogte met prachtig uitzicht op de groene weilanden, bossen en bergen.
Het klimaat is er zeer aangenaam. De grote stenen boerderij uit de 16e eeuw is gebouwd door de benedictijnse monniken van de nabij gelegen abdij van Scalocchio. Eén van de drie appartementen in de boerderij is vernoemd naar deze abdij. Deze appartementen zijn onlangs gerestaureerd. Op de begane grond is een ruimte die door de gasten gebruikt mag worden met een satelliet TV, open haard en gezellige zithoek.
De andere twee appartementen zijn gevestigd in een nieuw gebouw. Daaronder bevindt zich het pas geopende restaurant, dat alleen voor de gasten is. Hier worden heerlijke lokale gerechten geserveerd volgens traditioneel recept, waaronder gerechten met truffels die in dit gebied voorkomen. De eigenaar organiseert tochten om met u op zoek te gaan naar deze delicatesse. Hij kan u begeleiden met een bezoek aan Apecchio en adviseert u graag over de diverse mogelijkheden in de omgeving.
De boerderij en de appartementen staan op het verzorgde en ruime terrein met zwembad. Op een apart deel van het terrein lopen verschillende dieren zoals honden, katten, kippen, eenden, geiten, duiven en paarden.
Ca ‘Cirigiolo biedt u diverse sport en relax activiteiten zoals:
zwemmen, mountainbiken (fietsen zijn beschikbaar), jeu de boules, tafeltennis, kinderspeelplaats, boogschieten, vissen bij een meertje, wandelen en paardrijden.
Een rustige en kindvriendelijke locatie, waar u gastvrij ontvangen wordt, en dat een prima uitgangspunt is om diverse uitstapjes te maken in de Marche en Umbrië.