Grand Hotel Sitea

Turijn | Piemonte

Dit vier sterren hotel ligt in het hart van het historisch centrum van Turijn waar diverse bezienswaardigheden te vinden zijn. Op loopstand ligt het mooie plein Piazza Castello. Hier liggen het imposante Palazzo Madame met het Museum van Antieke Kunst, de Chiesa di San Lorenzo dat een mooi voorbeeld van een barokke kerk is en ook het Palazzo Reale, tot 1865 de officiële residentie van de Savoy-familie en destijds de machtigste familie van Italië. Het symbool van Turijn is "Mole Antonelliana", een van de opvallendste bouwwerken van de stad en 167 meter hoog. Vanaf het platform is het uitzicht over de stad fantastisch!
Dichtbij het hotel liggen musea, theaters, cafés, restaurants, gezellige terrassen, veel winkels en de mooie winkelstraat Via Roma.
Na de vele indrukken van deze verrassende stad biedt dit luxe hotel rust en ontspanning. U zult gastvrij ontvangen worden waarbij er alles gedaan wordt om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
Het hotel is begin 1900 gebouwd en de inrichting heeft een elegante en klassieke stijl. Er is veel zorg besteed aan elk detail. Het hotel heeft een bar, waar u voor een drankje en een lichte maaltijd terecht kunt. Het restaurant Carignano, met uitzicht op de romantische binnentuin, serveert uitstekende gerechten uit de Piemontese en internationale keuken. Een prima hotel met een ideale ligging om deze veelzijdige stad te ontdekken.