Hotel Cortese

Armeno | Piemonte

Hotel Cortese is een 4-sterren hotel aan de rand van het historische dorp Armeno, gelegen aan de voet van de berg Mottarone (1492 m). Het hotel is geopend in oktober 2005 en is zowel een authentiek als architectonisch geheel. Elegantie wordt gecombineerd met een traditionele en moderne stijl; in het interieur is gebruik gemaakt van lokale stenen en houten meubels en het ademt een chique sfeer uit.
Het hotel heeft een verzorgde tuin met terras en een zwembad met ligstoelen. Totaal zijn er 34 comfortabel ingerichte kamers voor de gasten.'s Ochtends staat in de ontbijtzaal een uitgebreid buffet klaar om de dag goed te beginnen. In de bar kunt u genieten van een drankje en het restaurant biedt een goede, regionale keuken met à la carte menu en een nauwkeurige selectie wijnen.
Hotel Cortese ligt tussen het kleine en charmante Lago d'Orta en het mooie en beroemde Lago Maggiore. De Monte Mottarone scheidt deze twee meren.
Een aanrader is een boottocht te maken en een bezoek te brengen aan diverse plaatsen langs de meren. Op sportief gebied zijn er veel mogelijkheden. In de omliggende omgeving zijn routes van verschillende lengte en niveau voor wandelingen in de natuur of een klim in de bergen met betoverende uitzichten. Fietsen zijn te huur bij het hotel en een goede manier om het merengebied te ontdekken. Op de meren zijn diverse watersporten te beoefenen zoals zeilen, waterfietsen, waterskiën, kanoën en duiken. In de buurt van het hotel zijn twee maneges voor het volgen van paardrijlessen en om tochten te maken in de omliggende bossen en heuvels.
Ook op cultureel en culinair gebied zult u positief verrast zijn.
Hotel Cortese is met zijn centrale positie een ideale bestemming voor een afwisselende vakantie in het noorden van de regio Piemonte!