Agriturismo Casa Castellini

Garbagna | Piemonte

In het hart van de ‘Val Grue' en op 2 kilometer van het dorp Garbagna ligt agriturismo Casa Castellini. De Grue vallei ligt ten zuiden van Tortona en is een heuvelachtig gebied met bossen, weilanden en riviertjes. In deze rustige omgeving zijn er volop wandel- en fietspaden om te genieten van de natuur.
Agriturismo Casa Castellini is gevestigd in een voormalige boerderij, die vier generaties lang in handen is van de familie Semino. Gasten worden welkom geheten door deze hartelijke familie die u een aangenaam verblijf wil bezorgen. Er zijn totaal 6 gastenkamers verdeeld over de 1e en 2e verdieping. De kamers hebben een eigen badkamer en zijn ingericht met notenhouten meubels en stralen de sfeer uit van een traditioneel landhuis. Tegenover de kamers is het gedeelte met een kleine zitruimte, het ontbijtgedeelte, het restaurant en een terras. Hier staat 's ochtends het ontbijtbuffet klaar en 's avonds kunt u hier voortreffelijk dineren. Er worden lokale gerechten geserveerd die gebaseerd zijn op de traditionele recepten van grootmoeder met gebruik van verse producten van eigen land.
Tijdens uw verblijf kunt u privé gebruik maken van de kleine spa met een relax ruimte, een turks stoombad en een hydromassagebad. In de tuin ligt een zwembad met ligstoelen en parasols.
De agriturismo heeft uitzicht op de bomen van het omliggende bos. In de omgeving kunnen prachtige wandelingen en fietstochten gemaakt worden, er zijn elektrische fietsen te huur. Vanaf de agriturismo worden er ritjes met paard en wagen gemaakt naar het dorp zoals men dat vroeger deed. In Garbagna is een manege en kan er gratis gebruik gemaakt worden van tennisbanen. In de herfst zijn er door de familie Semino begeleide wandelingen waarmee u op zoek gaat naar witte truffels.