Beoordelingen in:       (11)       (0)       Alle talen

voor wie rust zoekt

Heerlijk in de rust en prachtige karakteristieke kamer.

voor rustzoekers

gelegen in een mooi natuurgebied, wel afgelegen, niet iets op loop afstand. rustige locatie, ontbijt was aan de matige kant in onze ogen, manager Fabrizzio was vriendelijk en behulpzaam

Goed verzorgde agriturismo

Zeer hartelijke ontvangst, ligt wel wat afgelegen maar de lokatie maakt alles weer goed. Restaurants zijn wat verder weg maar het is aan te raden een keertje daar te eten. Mooi gerstaureerde agriturismo.

mooie plek

we hebben ons zeker thuis gevoeld. Fabrizio runt de plek met zijn vrouw. Zij zijn beiden erg vriendelijk en open. Het eten is eenvoudig maar lekker. De plek heeft een prachtige ligging en is super onderhouden. Het was er heel stil.

Unieke locatie

geen

Geweldig pand, mindere service

We zijn van hieruit tweemaal richting Ovada gereden. Voor ons was het wellicht handiger geweest om in de gastverblijven van Castello Tagliolo de Montferrato te verblijven. De markies vertelde ons hierover bij een bezoek aan zijn kasteel. Misschien kan deze accomodatie als alternatief aangeboden worden? (Ze hebben helaas maar 4 appartementen en alleen op basis van logies.)

Eten op terras was geweldig

met lekkere goedkope wijn. Goed ontbijt. Goed zwembad en tafeltennistafel. Kinderen vonden deze agri het leukst, ook omdat er andere kinderen waren.

rustig, wel wat afgelegen

veel kronkelwegen om ergens te komen/ duurt lang om ergens te komen/weinig grote wegen in de omgeving

GEWELDIG!!!!

Wat een feestje en hoeveel gastvrijheid wil je hebben? Fantastische ligging voor wie van rust en ruimte houdt. Goed eten en vooral een warm welkom gevoel........

leuk hotel

Mooi uitzicht uitstekende service en lekker eten. Leuk om tot rust te komen en leuke plaatsjes te bezoeken in het nog niet zo'n toeristische streek Piemonte.

Heerlijke rust !

Prachtige locatie in een hele rustige omgeving. Geweldig uitzicht vanuit het terras en in de tuin . Met een gastvrij onthaal en bijzondere zorgzaamheid voor de gasten. Rust is het uitgangspunt. De kamers worden ook niet elke dag schoongemaakt, zodat er bij een verblijf van max 3 dagen ook niemand op je kamer hoeft te komen.

 1