prijzen

wat betekent ‘vanaf’ prijs?

De genoemde prijs bij de omschrijving van elke accommodatie en rondreis is de prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer, tenzij anders is vermeld.
Deze prijs is gebaseerd op de voordeligste prijs en kamertype in het voordeligste seizoen ongeacht beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen vindt u bij ‘prijzen en reserveren'.

Op welke basis zijn de prijzen genoemd bij ‘prijzen en reserveren’?

Bij ‘prijzen en reserveren' ziet u in de linkerkolom de prijzen van de accommodatie per seizoen. Deze prijzen zijn per kamer en gebaseerd op logies & ontbijt, tenzij anders is aangegeven.
Bij appartementen/huizen worden de prijzen getoond per appartement/huis per week op basis van logies.
Alle extra's zoals halfpension kunt u tijdens het reserveren aangeven als extra optie. De totale kosten hiervoor worden aangegeven per optie.

Hoe kan ik zien wat een accommodatie kost?

Bij elke accommodatie vindt u bij ‘prijzen en reserveren' een kalender. Hier kiest u de aankomstdatum, de vertrekdatum, het kamertype en het aantal personen. U krijgt een overzicht van de totaalprijs per kamer voor de door u gekozen periode. Optioneel kunt u een vliegreis en/of autohuur toevoegen aan uw reis. Afhankelijk van de data worden prijzen getoond en onder voorbehoud van de beschikbaarheid.

Hoe kan ik zien wat een autorondreis of fly-drive kost?

Bij de autorondreizen wordt de totaalprijs getoond zodra u de aankomstdatum kiest. De getoonde prijs is per kamer en voor het aantal nachten van de betreffende autorondreis.
Bij de fly-drive reizen kiest u de aankomstdatum en vervolgens klikt u op de knop ‘voeg toe aan uw reis'. Op de volgende pagina wordt de totaalprijs getoond inclusief vlucht en autohuur onder voorbehoud van de beschikbaarheid.