Prijzen

Wat betekent 'vanaf' prijs?

De genoemde prijs bij de omschrijving van elke accommodatie en rondreis is de prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer, tenzij anders is vermeld.
Deze prijs is gebaseerd op de voordeligste prijs en kamertype in het voordeligste seizoen ongeacht beschikbaarheid. Meer informatie over de prijzen vindt u bij ‘prijzen en reserveren'.

Op welke basis zijn de prijzen genoemd bij ‘prijzen en reserveren’?

Bij ‘prijzen en reserveren' ziet u in de linkerkolom de prijzen van de accommodatie per seizoen. Deze prijzen zijn per kamer en gebaseerd op logies & ontbijt, tenzij anders is aangegeven.
Bij appartementen/huizen worden de prijzen getoond per appartement/huis per week op basis van logies.
Alle extra's zoals halfpension kunt u tijdens het reserveren aangeven als extra optie. De totale kosten hiervoor worden aangegeven per optie.

Hoe kan ik zien wat een accommodatie kost?

Bij elke accommodatie vindt u bij ‘prijzen en reserveren' een kalender. Hier kiest u de aankomstdatum, de vertrekdatum, het kamertype en het aantal personen. U krijgt een overzicht van de totaalprijs per kamer voor de door u gekozen periode. Optioneel kunt u de autohuur toevoegen aan uw reis. Afhankelijk van de data worden prijzen getoond en onder voorbehoud van de beschikbaarheid.

Hoe kan ik zien wat een autorondreis kost?

Bij de autorondreizen wordt de totaalprijs getoond zodra u de aankomstdatum kiest. De getoonde prijs is per kamer en voor het aantal nachten van de betreffende autorondreis.