Team Minerva Reizen

Florentien Vaillant

Mijn liefde voor het prachtige Italië is ontstaan in de jaren tachtig. In mijn jonge jaren woonde en werkte ik in Florence. Hier heb ik het land en de cultuur leren kennen en mij de Italiaanse taal eigen gemaakt. In 1999 koos ik voor de reisbranche. Ik ben tien jaar werkzaam geweest bij een in Italië gespecialiseerde reisorganisatie en zodoende heb ik hier het vak geleerd.  In 2009 zijn wij gestart met Minerva Reizen. De jaren ervaring binnen de reisbranche, mijn affectie met de Italiaanse cultuur en de kennis van de Italiaanse taal worden optimaal benut. Ik bedenk met veel plezier onze rondreizen, en maak, naar wens, reizen op maat. Ik onderhoud de contacten met de Italiaanse eigenaren als ik hun agriturismo, bed and breakfast of hotel bezoek. In de zomer van 2022 ben ik verhuisd naar Italië en woon sindsdien op een berg in het prachtige Ligurië. Ik ben de mooie plekken die deze streek en de rest van Italië rijk zijn nog steeds aan het ontdekken en hoop ditzelfde aan te kunnen bieden met Minerva Reizen. 


   

Bibi Vaillant

Van kleins af aan kom ik geregeld in Italië. Mijn moeders liefde voor het land heeft aanstekelijk gewerkt en deze deel ik nu met haar. Ik woon en studeer in Amsterdam , maar ik ben geregeld in Italië te vinden. Sinds kort maak ik ook deel uit van het team van Minerva Reizen. Mijn taken bestaan uit het onderhoud van de website, de sociale media en het verwerken van reserveringen. Ik kan niet wachten om ook het onderhoud van Italiaanse contacten op me te nemen en op zoek te gaan naar mooie plekken om het aanbod van Minerva Reizen uit te breiden en nòg avontuurlijker te maken.    

 

 

 

Babette Göbel 

De verhuizing van Florentien heeft me verliefd doen laten worden op de Italiaanse natuur, cultuur en manier van leven. Ook ik woon en studeer in Amsterdam, maar de Italiaanse berg is absoluut mijn tweede thuis.  Mijn werkzaamheden bij Minerva Reizen bestaan ook uit onderhoud van de website, de sociale media en het verwerken van reserveringen. Ik ben druk bezig met het leren van de Italiaanse taal, zodat ik samen met Bibi op pad kan gaan om nog meer moois te ontdekken voor het aanbod van Minerva Reizen.