Italiaans Cultureel Instituut

Het Istituto Italiano di Cultura in Amsterdam is er voor de Italiaanse taal en cultuur in Nederland. Dit doen zij door middel van het organiseren van Italiaanse taal- en cultuurcursussen en culturele evenementen.

Het Istituto Italiano di Cultura biedt het Nederlandse publiek de volgende diensten aan: 

  • Italiaanse taal- en cultuurcursussen door gekwalificeerde moedertaal-docenten 
  • jaarlijks twee examensessies ter verkrijging van het certificaat Italiaans voor anderstaligen 
  • een Italiaanse bibliotheek waar cursisten en leden van het Instituut boeken, cd’s, dvd’s, tijdschriften en Italiaanse dagbladen kunnen raadplegen en lenen 
  • een informatie- en documentatiedienst over Italië op cultureel gebied

 

Informatie over Piemonte

Informatie over de provincie, historie, geografie, activiteiten, culinair, blogs en nog veel meer...

Partner of Piemonte

 

Vini Sardi

Genoten van uw vakantie en de lekkere Sardijnse wijnen? Of wilt u vast een voorproefje van wat Sardinië u te bieden heeft? Bezoek dan de webshop van Vini Sardi!

Vini Sardi is een wijnproeflokaal en wijnhandel gespecialiseerd in Sardijnse wijnen. Wijnen van goede kwaliteit staan bij Vini Sardi hoog in het vaandel. Wij bieden onze wijnen aan in ons Mediterraan getint proeflokaal in Den Haag, maar ze zijn ook te koop via onze webshop.

Bezoek onze website op www.vinisardi.nl

Sardijnse wijnen

Circo Fortuna in Siracusa

Circo Fortuna is een leuke winkel en is gevestigd direct aan de kade in het oudste deel van de stad.
De enthousiaste eigenaresse is een Nederlandse en woont sinds 1990 in Siracusa. Ze maakt vrolijke tekeningen op servies, lampen, T-shirts, schilderijen en kaarten.

Impression Design

Deze website is gemaakt door Impession Design; een specialist in website design en ontwikkeling, logo- en huisstijl design en totaal grafisch ontwerp zoals ontwerp van brochures, huisstijlen e.d.

 

Vakantiespreiding.eu

Informatieve site over vakantiespreiding in Nederland en Belgie en info over de  bouwvakantie, erkende feestdagen, bijzondere dagen en "zwarte zaterdagen" op de europese wegen en verwachte wachtrijen op Schiphol Airport. Lees meer over vakantiespreiding EU

Vlieg en parkeren

Bent u op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven van vertrek? Via online vergelijkings- en boekingsplatform kunt u eenvoudig het parkeeraanbod vergelijken en direct een parkeerplaats reserveren. Zoekt u bijvoorbeeld parkeren Schiphol, selecteer dan Schiphol, uw reisdata en u heeft binnen enkele minuten een voordelige parkeerplaats geregeld.