Beoordelingen in:       (7)       (0)       Alle talen

Heerlijk vertoeven!!

Alles klopte hier, enthousiaste eigenaren, prachtig en ruim appartement, gunstige locatie, voortreffelijke keuken, kortom een accomodatie om zeker nog een keer terug te komen.

Aanrader, zeker voor de zomer

Heerlijk rustig gelegen na een steile afdaling.
Groot appartement i.p.v. kamer. Helaas zonder verder huishoudelijke verzorging (bedden, handdoeken, etc.)
Eigenaar uitstekende kok.

Mooie natuurlijke omgeving!

Goede verblijfplaats

Een prima verblijfplaats, maar wandel- en bezichtigingsexcursies vragen tenminste tweemaal een uur rijtijd.

super locatie met restaurant

Tre querce ligt op een erg mooie locatie, de mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam. Het restaurant is een fantastische aanvulling en heerlijk eten. De huisjes zijn goed schoongemaakt. Eigenlijk alles goed!

Italiaanse sfeervolle locatie

Prima locatie met de echte Italiaanse sfeer. Ligging buiten het hoger gelegen dorpje. Zeer rustig met mooie uitzichten in het lager gelegen dal. De eigenaren doen er alles aan om het hun gasten naar hun zin te maken. Met een gezamelijke barbeque en pizzabakken voor de kinderen doen zij hun best om ook de gasten dichter bij elkaar te brengen. Restaurant was prima met regelmatig uitstekende gerechten. Variatie in de dagelijks veranderde menukaart. Kan ook wijn, olie en eigen verbouwde groenten krijgen. Het huis was prima, verzorgt en de standaard voorzieningen waren aanwezig.

heerlijk

Zeer mooie ligging en zeer enthousiaste familie. Het diner is erg lekker en de barbecue erg gezellig. Zeker met kinderen zeer de moeite waard! In de omgeving zijn veel leuke stadjes en een uitje naar zee is goed te doen.

 1