Il Biroccio

Urbino | Marche

Il Biroccio ligt in een ongerept gebied in het hart van het Nationaal Park di San Lorenzo, tussen de plaatsen Urbania en Urbino. Vanuit deze vakantiewoning is er een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels van de Marche, een gebied waar herten, eekhoorns, egels, valken en uilen voorkomen.
Een fantastisch verblijf in de natuur waar u gastvrij ontvangen zal worden door Gianni en Antonella, de eigenaren die het huis een aantal jaren geleden gekocht hebben. Oorspronkelijk is het een boerderij uit 1700 dat omgebouwd is tot landhuis en omgeven is door een landgoed van 28 hectare groot. Geschikt voor een heerlijke wandeling, een tocht maken met een paard of de mountainbike of u kunt het mooie landschap bewonderen vanuit de ligstoel bij het zwembad.
Het huis heeft vier kamers, een suite en drie appartementen. In de omliggende huizen zijn de overige twee appartementen. Ze zijn allen goed verzorgd en gezellig ingericht in landelijke stijl. Voor kinderen is er een binnenspeelruimte met tafeltennis, tafelvoetbal, puzzels en spelletjes. In de tuin kunnen ze spelen in de boomhut of afkoelen in het zwembad. 's Avonds zorgen Gianni en Antonella voor het diner, dit kunt u 's ochtends reserveren. Zij maken heerlijke culinaire gerechten klaar met specialiteiten uit de Marche, die geserveerd worden in de sfeervolle woon-/eetkamer of buiten op het terras. Extra gezellig wordt het als Gianni muziek gaat spelen en zijn vrouw Antonella gaat zingen, het zal een onvergetelijke avond worden.
Hoewel Il Biroccio midden in de natuur ligt zijn er op korte afstand interessante plaatsen te bezichtigen. Urbania, op 10 km, is beroemd om keramiek en majolica. Urbino, op 14 km, behoort tot de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Verder zijn de stranden aan de Adriatische zee en plaatsen in de regio Umbrië ook te bezoeken.