La Chiusetta

Orvieto | UmbriŽ

Agriturismo La Chiusetta is een prachtig uitgestrekt landgoed met veel rust en ruimte. Het ligt op een hoogte van 400 meter met een adembenemend uitzicht op de historische stad Orvieto. Het centrum van Orvieto ligt op 10 minuten. Vanuit het dal van Orvieto bereidt een landweggetje u al een beetje voor op wat u boven aantreft: een schitterende tuin met fruitbomen, een wijngaard, olijfbomen, een vijver en een drietal oude boerderijen waar de appartementen, kamers en het restaurant zijn ondergebracht.
In Casale di Trappolino zijn twee appartementen gevestigd op de begane grond t.w. appartement Porcospino voor max 3 personen en appartement Scoiattolo voor max 5 personen. Casale di Adelio is een vrijstaande boerderij met 2 verdiepingen, geschikt voor max 7 personen. De huizen zijn met veel zorg en in rustieke stijl ingericht. Het zwembad ligt op 300 meter van de appartementen.
De agriturismo produceert onder andere een heerlijke rode DOC wijn en een ‘extra vergine' olijfolie. In het restaurant van La Chiusetta, dat alleen geopend is voor de gasten van de agriturismo, worden voortreffelijke lokale gerechten geserveerd.
Een verblijf bij La Chiusetta is genieten van de rust, het fluiten van de vogels, een duik in het zwembad, een wandeling maken in de prachtige natuur en een bezoek brengen aan prachtige historische stadjes in de omgeving zoals Orvieto, Bolsena, Montefiascone, Todi en Spoleto.