Uw verblijf

Inclusief: gas, water, elektriciteit, bed-, bad- en keukenlinnen, gebruik zwembad
Exclusief: eindschoonmaak € 30,-, kinderbed € 7,- p.d., eventuele verwarmingskosten € 10,- p.d.      toeristenbelasting ad. € 20,- per persoon voor eerste 5 dagen, daarna € 2,- per pers. per dag. 

 Casale di Trappolino In dit huis zijn er twee appartementen gevestigd op de begane grond t.w. appartement Porcospino en appartement Scoiattolo.
Op de 1e verdieping bevinden zich vier 2-persoonskamers.

Casale di Adelio
Een vrijstaande boerderij met 2 verdiepingen, 110m2.

appartement Porcospino

Een 2-kamerappartement, 40m2, op de begane grond.
Indeling: ruime woonkamer met zithoek, TV, open haard, een 1-persoonsslaapbank en een keuken inclusief koelkast, oven en een eethoek. Een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met wc/douche/föhn.
Met terras, aan de voorkant van het huis. Geschikt voor 3 personen.

appartement Scoiattolo

Een 3-kamerappartement, 60m2, op de begane grond.
Indeling: een woonkamer met zithoek, TV, open haard, een 1-persoonsslaapbank en een keuken inclusief koelkast, oven, broodrooster en een eethoek. Een slaapkamer met 2-persoonsbed en een badkamer met wc/douche/föhn.    En een kleine  slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Met terras, aan de voorkant van het huis. Geschikt voor 5 personen.

Casale di Adelio

Een vrijstaande boerderij met 2 verdiepingen, 110m2. Indeling:
Begane grond: een woonkamer met zithoek, open haard, een slaapbank en een ruime keuken inclusief koelkast, oven, vaatwasser, broodrooster, koffiezetapparaat en een grote eettafel.
Eerste verdieping: een ruime slaapkamer met 2-persoonsbed, een vide met 2-persoonsbed, een badkamer met wc en bad, een slaapkamer met 2-persoonsbed en een klein balkon, een badkamer met wc en douche.
Met eigen tuin, gemeubileerd terras en een barbecue. Geschikt voor 7 personen.