Italy Villas

aanbod van vakantieverblijven in Italië

Onze partner Italy Villas heeft een aanbod van vakantieverblijven in Italië. Beschikbaar voor zowel wekelijkse als in enkele gevallen ook dagelijkse verhuur. In het aanbod treft u allerlei soorten vakantieverblijven aan, zoals luxe villa's, landhuizen, boerderijen en appartementen.

online aanbod Italy Villas

Op bovenstaande link kunt u het aanbod bekijken en diverse zoekcriteria opgeven, zoals aankomstdatum, type woning, regio en aantal personen. Het systeem geeft op basis van deze criteria direct de beschikbare verblijven weer.

Ons reserveringssysteem is gekoppeld aan Italy Villas. Uw reservering wordt zodoende door Minerva Reizen in behandeling genomen. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op om de gemaakte reservering te bevestigen. Minerva Reizen verzorgt de verdere afhandeling van uw reservering. U heeft er geen omkijken meer naar!

Wilt u een verblijf van Italy Villas combineren met een accommodatie, autohuur en/of vlucht van Minerva Reizen, dan dient u twee reserveringen te maken. Wij zorgen er voor dat u maar één bevestiging/reisovereenkomst ontvangt waarop het geheel in één overzicht komt te staan.

Heeft u daar nog vragen over, laat ons dat weten d.m.v. het contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

voorwaarden Italy Villas

Voor reserveringen van huizen en villa's uit het Italy Villas programma gelden aparte voorwaarden.
Klik hier voor de reserverings- en huurvoorwaarden van Italy Villas

laagste prijsgarantie

Wanneer u een vakantieverblijf in Italië huurt, garandeert Italy Villas dat u de laagste prijs online betaalt. Indien u binnen 7 dagen na uw online reservering een lagere prijs voor dezelfde vakantiewoning en dezelfde periode online tegenkomt, betaalt Italy Villa u het verschil terug.

Laat ons weten op welke website pagina u de lagere prijs heeft gezien om het verschil te claimen. De geadverteerde woning moet in EURO valuta zijn. Wij kunnen geen prijzen garanderen van omgezette valuta. De prijs in de advertentie dient de normale prijs voor de vakantiewoning te zijn, zonder speciale aanbiedingen zoals last-minute kortingen.