Agriturismo Rocca di Cispiano

Castellina in Chianti | Toscane

In het hart van het Chianti gebied, de wereldberoemde wijnstreek, ligt agriturismo Rocca di Cispiano. Vanaf Castellina in Chianti leidt een 6,5 kilometer lange weg, waarvan de laatste 2 kilometer onverhard, naar de uniek gelegen agriturismo.
Het is een prachtige plek met een gemoedelijke sfeer om tot rust te komen.
Het bijbehorende landgoed is 47 hectare groot en bestaat uit bos, olijfbomen en wijngaarden. De zonnige ligging en de bijzondere samenstelling van het land zorgen voor een hoge kwaliteit druiven. Er worden rode en witte wijnen geproduceerd waarvan een aantal DOCG. Al vier generaties lang wordt door de familie met veel zorg en deskundigheid wijn geproduceerd. De hoge kwaliteit wijnen, met het bekende label ‘zwarte haan' voor de gerenommeerde Chianti wijnen, zijn bekend in de hele wereld. Tijdens uw verblijf kunt u de voortreffelijke wijnen van agriturismo Rocca di Cispiano proeven en kopen. Op verzoek worden er rondleidingen gegeven in de wijnkelders.
De agriturismo biedt zes goed verzorgde en ruime appartementen aan. De inrichting is smaakvol en in Toscaanse stijl zoals plafonds met houten balken, terracotta vloeren en antieke meubels.
In de tuin, met veel bloemen en lavendel, ligt het zwembad met kindergedeelte. Na een afkoelende duik kunt u vanuit één van de ligstoelen genieten van de zon en het fantastische uitzicht over de glooiende groene heuvels. Andere aanwezige faciliteiten zijn twee barbecues en een gemeenschappelijke wasmachine.
Agriturismo Rocca di Cispiano is een ideale vakantiebestemming om van het échte Toscane te genieten!