Fattoria Mansi Bernardini

Lucca | Toscane

Fattoria Mansi Bernardini is een zeer groot landgoed gelegen ten noorden van Lucca. In de 15e eeuw kocht de rijke familie Bernardini een groot stuk land in Segromigno in Monte, omdat het heuvelachtige landschap bijzonder geschikt is voor de teelt van olijven en druiven. De laatste erfgename van de familie, Antonietta Bernardini, trouwde eind van de 19e eeuw met Raffaello Mansi. Een deel van haar bruidschat was het landgoed, die zij Fattoria Mansi Bernadini noemde.
De huidige eigenaar, de achterkleinzoon, heeft de boerderijen op het landgoed gerenoveerd en veranderd in een "agriturismo". De agrarische kant van het landgoed heeft zich geconcentreerd op de productie van extra vergine olijfolie, die wereldwijd verkocht wordt.
Verspreid over dit prachtige Toscaanse landgoed liggen vier vrijstaande villa's met een eigen zwembad. En het heeft ‘Il Borghetto' , een groep van vier kleinere huizen in een eigen tuin en zij delen een zwembad. Dit zijn appartementen en kamers; de appartementen worden per week verhuurd en een aantal kamers, waar u op basis van logies en ontbijt verblijft.
De combinatie van het mooie uitzicht vanuit alle ramen en de rust van de tuinen, samen met de liefde en zorg besteed aan de restauratie van dit exclusieve Toscaanse landgoed, maakt het een heel bijzonder verblijf voor uw vakantie naar Toscane!