rondreis CampaniŽ in agriturismo

9-daagse rondreis

Tijdens deze rondreis verblijft u in twee agriturismo die landelijk gelegen zijn. De eerste ligt vlakbij Vico Equense, een prachtig stadje aan de kust van Amalfi. Daarna verblijft u in een agriturismo in het unieke Cilento gebied. U geniet bij de agriturismo van de gastvrijheid, wijngaarden, olijfbomen, zelfgemaakte producten, het uitzicht en een mooi zwembad voor de rustmomenten. Dat gecombineerd met de natuur, cultuur en prachtige dorpjes van de regio Campanië zullen deze rondreis onvergetelijk maken. Deze reis is ook geschikt voor families met kinderen.

De hoogtepunten van deze reis zijn:

• de kust van Amalfi; de kustweg met spectaculaire uitzichten loopt bovenop een steile helling en verbindt opeenvolgende kleine stadjes die tegen de bergwand geplakt lijken. Het is een gebied die door UNESCO is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Dichters en filosofen noemden haar ‘La Costa Divina', de Goddelijke Kust.

• Nationale Park van Cilento; is een gebied dat op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Het is een uniek gebied vanwege de combinatie van ongerepte natuur en aantrekkelijk voor rustzoekers en natuurgenieters, al dan niet actief. In de Cilento bevinden zich mooie lange zandstranden, grotten langs de kust met de schoonste zee van Italië, hoge bergen, valleien en uitgestrekte bossen met typische hoge rechte olijfbomen.