Hotel Parsifal

Ravello - CampaniŽ

Hotel Parsifal is gelegen in het mondaine Ravello en heeft een panoramisch uitzicht over de prachtige kust van Amalfi met zijn azuurblauwe zee. Dit hotel is gevestigd in een voormalig klooster uit 1288 gebouwd door Augustijner monniken. Het biedt een historische charme en sfeer en u vindt er nog details terug zoals de vloeren met originele tegels. Ook de binnenplaats, de poort en een behouden gebleven gedeelte van het klooster brengen u terug in de tijd.
Er zijn 19 goed verzorgde kamers met modern comfort. Vanuit de tuin met veel bloemen kunt u genieten van het uitzicht. Ook het restaurant met terras kijkt uit op de kustlijn en serveert goede gerechten uit de mediterrane keuken. Hotel Parsifal wordt gerund door een gastvrije familie die altijd voor u klaar staat. Zij informeren u graag over de omgeving en geven tips om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen in Ravello. Dit mooie dorp , ook wel de parel van de Amalfi kust genoemd, ligt op een hoogte van 350 meter met steegjes en trappenstraatjes. Niet te missen bezienswaardigheden zijn de kathedraal, Villa Rufolo en Villa Cimbrone.
Hotel Parsifal is een geweldige plek om te verblijven en van daaruit de Amalfi kust te verkennen met prachtige dorpen zoals Amalfi, Conca dei Marini, Positano en Sorrento!