Relais I Due Roccoli

meer van Iseo | Lombardije

Op een heuvel met adembenemend uitzicht op het meer van Iseo ligt Relais I Due Roccoli. Het hotel is omringd door een verzorgd park van 10 hectare groot met in het voorjaar en de zomer volop bloeiende bloemen, planten en bomen.
Het hotel bestaat uit een aantal historische gebouwen. De toren is het oudste gedeelte daterend uit de 15e eeuw en hoort bij de voormalige boerderij waar nu het restaurant gevestigd is. De villa, met uitzicht op het meer, is gebouwd in de 17e eeuw en heeft nog de originele open haard. De boerderij en villa zijn gerestaureerd en worden met elkaar verbonden door een gedeelte waar zich een aantal kamers bevinden met parkzicht. De andere comfortabele kamers hebben een klein balkon of een terras om te genieten van het prachtige uitzicht op het meer van Iseo.
De kamers zijn zeer verzorgd ingericht en van alle moderne gemakken voorzien.
Het interieur van het hotel bevat een collectie van antieke meubels en er hangen diverse kunstwerken aan de muur.
In het restaurant, dat in de omgeving goed bekend staat, kunt u uitstekend eten. Met veel zorg en gebruik makend van verse seizoensproducten worden er smaakvolle gerechten binnen of buiten op het terras geserveerd.
In het park ligt een tennisbaan en een jeu de boules baan en u kunt er een mooie wandeling maken. In de tuin is een zwembad met ligstoelen en parasols en een jacuzzi. Een heerlijk rustig gelegen verblijf op 500 meter hoogte, om van daaruit het meer van Iseo, de dorpjes langs de oever en Monte Isola, het grootste eiland in een Italiaans meer, te verkennen.