Hotel Villa Kinzica

meer van Iseo | Lombardije

In het midden van een prachtige tuin vol olijfbomen en bloeiende magnolia's staat Hotel Villa Kinzica, met uitzicht op het meer van Iseo en de omliggende bergen.
Het ligt aan de oostkant van het meer en is één van de mooiste en zonnigste gebieden rondom het meer van Iseo. De familie Neretti zal u welkom heten in hun charmante hotel met een goed verzorgde inrichting en een rustige sfeer.
De 18 kamers bevinden zich op de 1e verdieping en zijn elegant en comfortabel ingericht. Er is een lift aanwezig waarmee de kamers en de onder het hotel gelegen garage bereikbaar zijn. Iedere ochtend staat een met zelfgemaakte producten, uitgebreid ontbijtbuffet klaar in de ruime eetkamer met uitzicht op het meer van Iseo.
In de tuin rondom het hotel is een loungegedeelte om rustig te zitten en bij het zwembad met jacuzzi staan er ligstoelen klaar. Op het terras bij het restaurant zijn comfortabele zithoeken om te genieten van het uitzicht onder genot van een drankje. Aansluitend kan er heerlijk gegeten worden, het restaurant met goede keuken serveert voortreffelijke gerechten en schenkt wijnen uit de omliggende streek Franciacorta.
Het hotel beschikt over een privé aanlegsteiger waar de gasten gebruik van mogen maken. Hier kan men in het meer zwemmen en er kan een motorboot gehuurd worden. Er zijn excursies te reserveren naar Monte Isola, dit eiland is het grootste eiland in een Italiaans meer en is zeker een bezoek waard. Evenals rondtoeren door de Franciacorta, het beroemde wijngebied ten zuiden van Iseo, dat bekend staat om de productie van de mousserende wijnen die sinds 1985 de DOCG status hebben. Behalve de wijngaarden en wijnhuizen zijn er veel kastelen, kloosters, kerken en villa's die een mysterieuze sfeer geven aan dit heuvelachtige gebied.