Masseria Grande

Montecilfone | Molise

Op één van de glooiende heuvels in de Molise, de kleinste en dunst bevolkte regio van Italië, ligt Masseria Grande. Het ligt op een hoogte van 300 meter met een geweldig uitzicht van 360 graden over groene heuvels, wijn- en olijfgaarden, zonnebloemen en de Adriatische zee. Het huis dateert uit de 18e eeuw en is nog altijd in handen van de familie Moccia. Het omliggende landgoed is 70 hectare groot met landbouw en wijn- en olijf gaarden. De Masseria produceert eigen wijn, olijfolie, groenten en fruit. Tijdens het diner proeft u deze eigen producten en die uit de directe omgeving, zoals verse vis uit Termoli. Bij mooi weer kan er buiten gegeten worden in de ruime tuin met patio. Ook het ontbijt wordt op het terras geserveerd en u kunt genieten van de bloemenpracht in de ruime tuin, de rust, de fluitende vogels en het prachtige uitzicht op de natuur. Er is een ruim zwembad met ligstoelen, parasols en een bar, waar in de zomermaanden af en toe een muziekavond georganiseerd wordt.
De familie Moccia zal u zeer gastvrij ontvangen in hun huis, waar zij sinds enkele jaren gasten ontvangen. U verblijft in een van de negen goed verzorgde kamers, die verspreid zijn over twee gebouwen. Zij willen u graag helpen met suggesties en tips om deze nog onontdekte en verrassend mooie regio van Italië te ontdekken.
Masseria Grande ligt op 2 kilometer van Montecilfone en op 8 kilometer van de grotere plaats Guglionesi. Op 25 kilometer liggen zandstranden bij Termoli, de enige havenstad van Molise en het vertrekpunt naar de Tremitische Eilanden.
Een verblijf bij Masseria Grande is een perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de gastronomie, de cultuur en de geschiedenis, die de regio Molise te bieden heeft.