Hotel Sa Muvara

Aritzo | SardiniŽ

Hotel Sa Muvara Resort ligt in het midden van Sardinië en in het hart van het bosrijke park Gennargentu, vlakbij het gezellige plaatsje Aritzo. Dit bijzondere hotel telt 80 kamers en is van alle gemakken voorzien, zoals een fitnessruimte met sauna, jacuzzi en zwembad. Het restaurant heeft met haar lokale gerechten al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. 's Zomers kunt u op de veranda genieten van een sublieme maaltijd met een voortreffelijk glas wijn.
Ondanks de grote opzet van dit hotel, is de indeling van dit 5 hectare park gemoedelijk en vriendelijk. Dit is te danken aan de jarenlange ervaring van de eigenaren - de familie Paba - die samen met een goed georganiseerd team de gasten een warm en onvergetelijk verblijf bezorgen. Zij informeren u graag over de omgeving en de mogelijkheden voor allerlei excursies.
Het Park van Gennargentu is rijk aan mineraalbronnen en dat is te merken aan het water dat uit de kranen stoomt en zelfs het zwembad is met dit zuivere water gevuld. Een wandeling naar de toppen van dit park of een bezoek aan de bronnen en meren mag niet ontbreken aan uw verblijf op deze bijzondere plek.