Tenuta Pilastru

Arzachena | SardiniŽ

De landheren hebben sinds hun kinderjaren op het platteland geleefd en hebben hun landbouwbedrijf "de Gallurese" verbouwd tot een gastenverblijf, zodat iedereen kan ervaren hoe het is om op het platteland te leven. Het resultaat is dit prachtige landgoed. Op deze locatie ervaart u de kleurrijke seizoenen, de intensiteit van de verschillende geuren, de geluiden en de magische beelden van de groene omgeving.
Het landgoed bestaat uit het hoofdgebouw, genoemd „Lu Pastrucciali" (de Boom van de Amandel) met de receptie, de hal, open haard en een aantal kamers. De resterende kamers bevinden zich in kleine chalets, verspreid over het landgoed. De chalets, met meerdere kamers, zijn in de typische stijl van het landbouwbedrijf „Stazzo Gallurese" gebouwd. Deze liggen op niet meer dan 80 meter afstand van het hoofdgebouw.
In een afzonderlijk gebouw is het restaurant dat een brede selectie van lokale typische schotels aanbiedt. Het restaurant wordt omringd door natuurlijke granietholen "de Conche", dit zijn granietrotsen waarin door de natuurlijke elementen holen zijn gesneden waarbinnen ooit mensen leefden. Het vlees en de wijnen komen direct uit hun eigen productie. De specialiteit van het restaurant zijn de huisgemaakte deegwaren, bereidt volgens de traditionele recepten.
Een verblijf dat prima past in een autoreis door Noord Sardinië.