Hotel Villa Asfodeli

Tresnuraghes | SardiniŽ

In het historisch centrum van Tresnuraghes, tussen de huizen van de oude stad en tegenover de kerk uit 1700, bevindt zich de charmante Villa Asfodeli. Vanuit de ruime, weelderige tuin met zwembad ziet u de schitterende Sardijnse zee.
De Villa Liberty is het hart van de Villa Asfodeli, na een zorgvuldige restauratie is de magische sfeer van deze plek bewaard gebleven, met behoud van de oude architectonische vormen. Hier bevinden zich acht kamers, twee juniorsuites en één suite waarvan sommigen met terras of balkon met uitzicht op zee.
Op 50 meter afstand van de Villa bevindt zich Casa Antica, het ‘oude huis' in het hart van het historisch centrum, hier zijn twee kamers met balkon aan een binnenplaats. En in de tuin van de Villa zijn de oude wijnkelders verbouwd tot drie charmante kamers, elk met eigen terras en uitzicht op de tuin.
Door dat intense blauw van de zee, het groen van de tuin en de kleuren van de bloemen lijkt het alsof iemand kleurrijke confetti vanuit de Villa heeft gestrooid...
Maar ook de sportievelingen kunnen hier hun hart ophalen: de Villa Asfodeli is een heus "Bike Hotel" zoals de Italianen het noemen, gek genoeg kiezen ze niet het Italiaanse woord voor fiets; "bicicletta". Hun organisatie ‘Sardiniabiketour' biedt voor ieder wat wils; mountainbike op steile onverharde wegen of rustig met de familie naar het strand fietsen. Zij beschikken over een groot aanbod van fietsen van hoge kwaliteit, ook kunnen er fietstochten georganiseerd worden met of zonder gids.