Hotel Baglio della Luna

Agrigento | SiciliŽ

In een landelijke omgeving met uitzicht op de adembenemende Vallei van de Tempels ligt Hotel Baglio della Luna, een van de betere hotels van Agrigento.
Het hotel is als een stukje paradijs gelegen tussen muurversterkingen, een binnenplaats, een uitkijktoren en een terras met uitzicht op de tempels.
Een ‘baglio' is een authentieke en typische Siciliaanse woning bestaande uit een U-vormig huis met een binnenplaats. Baglio della Luna dateert uit de 13e eeuw. De binnenplaats is omgeven door hoge muren en ingericht met rieten meubels en mediterrane planten. De ruime omliggende tuin staat vol met mediterrane vegetatie waar u een mooie wandeling kunt maken, een hydromassage bad kunt nemen of rustig in een ligstoel kunt genieten van de prachtige omgeving.
De hal en de lounges zijn ingericht in klassieke stijl en doen denken aan het vroegere Siciliaanse plattelandleven. In de bar kunt u wijn proeven en in het restaurant ‘Il Dehors', dat bekend staat als een van de beste van Sicilië, kunt u heerlijk dineren.
Er zijn in totaal 23 kamers met een elegante en smaakvolle inrichting en voorzien van alle moderne gemakken. Het uitgebreide ontbijtbuffet staat klaar in de ontbijtruimte of op de veranda met uitzicht op de tempels; een perfecte start van de dag. Bezichtig de tempels in de vallei, breng een bezoek aan Agrigento of geniet van de rust en bijzondere ambiance van dit stijlvolle hotel op Sicilië. U kunt uw huurauto parkeren bij het hotel.