Hotel Villa Enrica Country Resort

Lipari | SiciliŽ

Hotel Villa Enrica heeft werkelijk één van de mooiste zwembaden van de Eolische eilanden; puur genieten van een panoramisch uitzicht over Lipari en de kristalheldere zee vanaf het zonneterras met ligstoelen. De Villa Enrica is gebouwd in Eolische stijl en ligt iets buiten het centrum van het stadje Lipari. Door de hoge ligging heeft u een schitterend uitzicht over de pittoreske baai van Marina Lunga en het "Castello" van Lipari. De kamers van het hotel zijn allen smaakvol en comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer. Voor de vloer is gebruik gemaakt van Eolisch steen wat een ruimtelijk effect heeft. De standaard kamers hebben of ‘vista mare parziale' - gedeeltelijk zeezicht - of ‘vista giardino - uitzicht op de binnentuin. De superior kamers hebben allen een terras met uitzicht op zee.
De zee van Lipari is kristalhelder en veilig, zonder sterke stromingen, ideaal om te zwemmen, te duiken en te snorkelen. Ook de fietsers kunnen hun hart ophalen op het eiland, een rondje Lipari is 38 km. De wegen zijn goed en niet al te druk met glooiende heuvels en af en toe een korte maar pittige klim, gevolgd door een mooie afdaling, waar u kunt genieten van een geweldig uitzicht op de andere eilanden.
De eigenaresse en het personeel van de Villa Enrica zijn bijzonder gastvrij en bezitten een schat aan informatie over de eilanden, zij delen hun paradijs graag met hun gasten!