Beoordelingen in:       (18)       (0)       Alle talen

goed

Een ervaring

Bijzonder hotel met verschillende kunst-rijk ingerichte kamers en enthousiaste mensen. Prima locatie met onder het hotel een uitstekend restaurant.

Voor de fans een aanrader

Erg apart. Leuk om een keer te doen maar niet helemaal onze smaak. Weinig personeel te vinden.

Gezellige locatie

Leuk locatie. In het plaatsje zelf genoeg restaurants om lekker te eten. Wij vonden La Tavernetta de moeite waard en heel goed was ook Amici miei

bijzondere ambiance

Zeer vriendelijke staf

inrichting kamers overdreven

Prima gastvrij hotel

1 kamer gewisseld. Ivm grootte. Zonder problemen opgelost. Super

Heerlijk verblijf

Heerlijk hotel, geweldige service, leuk plaatsje dat 's avonds echt leeft.

Mooie ligging

Mooie centrale ligging in Piazza Armerina

Vlakbij Villa Romano.

Grappige kamer door de inrichting. Mooi uitzicht op de dom en de omgeving. Plaatsje zelf is wat suf. Het restaurantje Mieici dat aanbevolen wordt door het hotel is heel goed en gezellig. Verder stelt het plaatsje niet zoveel voor. De Villa Romano daarentegen is een bezoek waard en een hoogtepunt!

leuk hotel

Ontbijt was karig maar zal wel Italiaans zijn.
Een leuk hotel, maar "design " is wel een groot woord

Oorspronkelijk en leuk

Een leuk hotel dat met oorspronkelijke ideeen is ingericht. Het voelt een beetje als een studentenhuis, maar dat is haar charme. Het water was niet altijd even warm. De WIFI deed het niet echt. Het personeel was echter zeer behulpzaam en trots op hun hotel.

Apart, hotel om te ervaren

Heel aparte ervaring dit hotel, vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt, doen echt hun best om gasten naar de zin te maken. Plaatsje zelf is niet veel te doen, maar als je even zoekt leuke wijnbar en heerlijke restaurantje gevonden.

Goede keuze

Hotel ligt op een mooie lokatie tegenover de Duomo, heel leuk als je van het gebeier van klokken houdt. Zo niet dan bestaat de mogelijkheid om een kamer aan de andere kant van het gebouw te nemen.

Bijzonder hotel op mooie plek

Mooi hotel met een flamboyante eigenaar.

Bijzonder

Aparte/leuke inrichting. Matrassen wat hard.

ontzettend leuk hotel

ontzettend leuk hotel, zeer behulpzame eigenaar die inderdaad lokaal erg actief is!

Kunstig hotel

Met bijzondere eigenaar. Alles in het hotel is te koop - je slaapt en leeft tussen de kunstschatten. In het stadje zelf is niet veel te doen maar in de omgeving veel prachtige schatten oud de oudheid te bewonderen. De eigenaar is een bijzondere en invloedrijke man; hij liet een van de laatste nieuwszangers van SiciliŽ voor ons optreden. Personeel heel erg gastvrij en behulpzaam.

 1