Country Relais la Mortella

Toscane | Monte Argentario

Het Italiaanse schiereiland Monte Argentario kent u misschien van de badplaatsen Porto Ercole en Porto Santo Stefano. Prachtige plaatsjes aan de kust, zeker, al kan het er behoorlijk druk zijn. Maar de accommodatie die wij voor u hebben geselecteerd, Country Relais La Mortella, ligt net iets meer landinwaarts en is dus een stuk rustiger.

Bij La Mortella kunt u alle kanten op. Lekker relaxen in de prachtige tuin met 360 graden uitzicht en een duik nemen in het zwembad. Golfen op het naastgelegen golfparcours. Of een wandeling maken in de omgeving. En wilt u meer reuring, dan bent u met de auto zó in Porto Ercole voor een lunch bij een van de visrestaurantjes aan de haven. Ook kunt u een van de beroemde Spaanse forten in de buurt bezoeken. Zelfs dagtrips naar Rome (1,5 uur rijden) of Pisa (2 uur rijden) behoren tot de mogelijkheden.

De gastenkamers van La Mortella zijn zeer verzorgd, aan alles is gedacht. U bent hier kortom als klant nog echt koning. Stelt u prijs op veel privacy, vraag dan naar een kamer op de begane grond, met een groot eigen terras. Elke ochtend staat er een riant ontbijtbuffet voor u klaar. Haasten hoeft niet: u kunt ontbijten op een tijdstip dat u uitkomt, bij mooi weer buiten onder de pergola. Voor tips voor het avondeten gaat u te rade bij de eigenaren. Zij zullen u precies vertellen wat de goede adresjes zijn.