Hotel Sant' Andrea

Marciana | Toscane

In een van de mooiste baaien van het eiland Elba, bevindt zich Hotel Sant' Andrea, een klein en charmant hotel voorzien van alle comfort. Hier bent u omgeven door de warmte en de gastvrijheid van de familie Garbati, die van uw verblijf in dit hotel een onvergetelijke droom weten te maken. Het hotel, met 18 kamers, is omringd door een weelderige vegetatie in een gebied dat rijk is aan eeuwenoude pijnbomen en bloemen. De tuin beschikt over een boeiend uitzicht op de zee en de horizon.
De golf van Sant' Andrea beschikt over helder water, een schoon zandstrand en is omgeven door prachtige rotsen. Het strand, deels met ligstoelen en parasols, loopt langzaam af in de zee wat prettig is voor kinderen.
Hotel Sant ‘Andrea heeft een eigen restaurant, met een veranda, en uitzicht over het prachtige landschap. U kunt genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet met biologische producten. De keuken serveert eenvoudige, maar heerlijke gerechten, verzorgd door Sauro, de eigenaar.
Het eiland Elba biedt een gevarieerd aanbod: de heldere zee is een paradijs voor duikers en snorkelaars, de beboste heuvels maken het ideaal voor wandelaars, de panoramische wegen zijn populair bij mountainbikers, de lange zandstranden zijn geschikt voor de families met kinderen en wie op zoek wilt naar cultuur vindt oude kerken en musea en natuurlijk de overblijfselen van keizer Napoleon!