Albergo Fattoria Casafrassi

Castellina in Chianti | Toscane

Albergo Fattoria Casafrassi is een gerestaureerde villa uit de 18e eeuw en ligt in het hart van de Chianti streek. Op slechts 8 kilometer van het charmante dorp Castellina in Chianti, ligt het hotel op een heuvel met uitzicht op de vallei. Het gebied heeft mooie wandel- en fietspaden door het bos en het uitgestrekte groene landschap met veel wijngaarden.
Het hotel heeft 25 ruime kamers en zijn ingericht in Toscaanse stijl. In de grote tuin ligt een mooi zwembad en een tennisbaan. Het restaurant, met een ruim panoramisch terras, serveert uitstekende gerechten uit de typisch Toscaanse keuken. Het hotel organiseert excursies te paard, culturele tochtjes en kooklessen. Breng ook zeker een bezoekje aan de eigen wijnkelders van Casafrassi en u kunt de wijnen proeven, maar ook het eigen vlees en olijfolie die worden gemaakt op de bij het hotel behorende boerderij. Behalve hotelkamers zijn er ook kamers beschikbaar in het boerderij gedeelte. Bij verblijf in deze ruime, comfortabele kamers kan er gebruik gemaakt worden van alle faciliteiten van het hotel.
Het Chianti gebied is een wereldberoemde wijnstreek en proef zeker de Chianti Classico. Het is een schilderachtig landschap met lichtglooiende heuvels, wijngaarden en cipressen. Bij Castellina in Chianti, Panzano en Radda is het land net zo mooi als het op ansichtkaarten wordt voorgesteld!