Relais Villa Acquaviva

Manciano | Toscane

Dit luxe landhotel ligt in de schitterende heuvels van de Toscaanse Maremma en op slechts 7 km afstand van de wereldberoemde thermale baden van Saturnia.
Ooit was de Villa Acquaviva een adellijke residentie en nu is het een bijzonder verblijf waar ontspanning, rust en welzijn centraal staan. Al generaties lang zorgt de familie D'Azenci voor dit bijzondere landgoed en biedt haar gasten een perfecte mix van een uitstekende keuken, een goede begeleiding en een fascinerende omgeving.
Voor de sportieve inspanning biedt het hotel een scala aan faciliteiten. Zo is er een tennisbaan, kunt u een bezoek brengen aan de thermale bronnen van Saturnia of gaan golfen op het nabij gelegen Golf Resort. Bovendien geniet u als gast van Hotel Acquaviva korting op de toegangsprijzen. Voor de natuurliefhebber zijn er genoeg mogelijkheden voor het maken van wandeltochten, joggen of vogels bekijken.
Bij het zwembad kunt u uitrusten op één van de ligstoelen en genieten van de heerlijke geuren uit de grote tuin met ontelbare bloemen en planten.
De wijnranken van de Villa Acquavia produceren elk jaar diverse soorten kwaliteitswijnen. U kunt deze proeven in de wijnkelder. De wijn, de voortreffelijke gerechten van het restaurant "la Lamonia" en de eigen gemaakte jam en olijfolie vormen samen de ingrediënten voor culinair genieten.
Laat u verrassen door dit bijzonder verblijf in Toscane, waar u uw energie weer kunt opladen in een goede balans tussen ontspanning en inspanning.