Beoordelingen in:       (6)       (0)       Alle talen

Fantastische agriturismo!

Fantastisch.....

Voor derde keer geweest, vierde keer zal ook wel komen...nog steeds niet uitgekeken en uitgewandeld. Hoe leuk is het om in de tuin te zitten, naar de omringende bergen te kijken en kunnen zeggen dat je daar gelopen hebt. Monte Baldo (stoeltjeslift), Monte Altissimo met zijn restanten van WOI, Monte Stivo, het Bastion met daarboven het kerkje in Riva..en ga maar door.

Fantastisch.....

Zeer rustig gelegen tussen appel en druiven gaarden. Goede uitval basis naar Arco, Monte Baldo, Tremalzo en Riva del Garda, LAgo di Tenno. B&b zeer goed verzorgd en onderhouden. Rudy en Wilma zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Wat hebben ze het goed voor elkaar.Zeker voor herhaling vatbaar.

Heerlijke plek

Prima B&B met heerlijk ontbijt. Ook lekkere olijfolie te koop uit eigen tuin.

Aardige plek

Goed uitgangspunt voor uitstapjes naar het Gardameer en wandelingen in de bergen. Lekker zwembadje en ligbedden. Rudy en Wilma en hun beide zonen staan voor je klaar. Voor Italie een uitgebreid ontbijt.

zeer verzorgde locatie

Uitstekende uitvalsbasis voor sporters, zeer verzorgde locatie en gastvrije eigenaren. Royaal ontbijt en uitstekend restaurant op loopafstand.

 1