appartementen Minori

Minori | CampaniŽ

In het centrum van Minori, een charmant dorp in het hart van de Amalfi kust, bevinden zich zes appartementen verdeeld over twee historische gebouwen.
Alle appartementen zijn onlangs gerenoveerd, volledig ingericht en uitgerust met alle comfort zoals satelliet-tv, wi-fi, magnetron, vaatwasser, wasmachine en airconditioning. Er is een klein balkon of ramen met uitzicht op zee.
De ligging is midden in het centrum van Minori, tegenover de 17-eeuwse kerk Santa Trofimena en bij de bekende bar/pasticceria "de Riso", die beroemd is door het heerlijke gebak. Aan de overkant van de straat loopt u de boulevard en het zandstrand op.
In het sfeervolle Minori zijn smalle straten, mooie pleinen, talrijke winkeltjes, café's en restaurants die een voortreffelijke lokale keuken bieden.
Een verblijf in één van de appartementen is een goede uitvalsbasis voor een bezoek aan de Amalfi kust, ook wel ‘de goddelijke kust' genoemd. Er rijzen hier kalksteenrotsen van ruim 1000 meter uit zee op. Een adembenemend landschap waar op de meest ongeloofwaardige plekken huizen zijn gebouwd en vissershaventjes aangelegd.
Breng een bezoek aan de prachtige en beroemde dorpjes zoals Amalfi, Praiano, Positano, Ravello en Sorrento. Ook zijn er uitstekende verbindingen naar het eiland Ischia, de archeologische opgravingen van Pompeï en Herculaneum en naar Napels, de hoofdstad van Campanië.