rondreis Amalfikust en Ischia

10-daagse rondreis

Een rondreis Amalfikust en naar het eiland Ischia is genieten van spectaculaire uitzichten, pittoreske vissersdorpen, de groene natuur, een mediterrane sfeer, de heldere kleuren blauw van de zee, de Zuid-Italiaanse gastvrijheid, lokale culinaire gerechten en de oudste DOC wijnen van Italië. U verblijft in gastvrije accommodaties met een mooie, rustige ligging en zijn een ideaal uitgangspunt om de indrukwekkende Amalfikust en het verrassend groene eiland Ischia te bezoeken.

De hoogtepunten van deze reis zijn:

• de kust van Amalfi; de kustweg met spectaculaire uitzichten loopt bovenop een steile helling en verbindt opeenvolgende kleine stadjes die tegen de bergwand geplakt lijken. Het is een gebied die door UNESCO is uitgeroepen tot Werelderfgoed. Dichters en filosofen noemden haar ‘La Costa Divina', de Goddelijke Kust.

• Ischia; is een vulkanisch eiland dat verrassend groen is door de vele bossen. Ischia behoort samen met Procida, Vivara en Nisida tot de Flegreïsche Eilanden in de Golf van Napels. Ischia is het grootste eiland van deze groep met prachtige zandstranden. Het eiland is bekend vanwege haar vele thermale heetwaterbronnen.