Review

zeer tevreden over de natuur, klimaat, interessante stadjes, zwem- en ontspanningsmogelijkheden, en de door u geboden en geselecteerde verblijven. 

J.A.G. de Groot
September 2019  


Allereerst een groot compliment aan Minerva reizen, omdat wij onze reis in verband met het overlijden van mijn broer hebben moeten aanpassen. Het inkorten met een dag, het aanbieden van alternatieven c.q. het omboeken van de heenvlucht is goed en kosteloos geregeld. Waarvoor hulde en dank! Ook de onderkomens waren, hoewel zeer verschillend, overal goed. Wij zijn zeer ervaren reizigers, maar de door Minerva geboden kwaliteit heeft ons zeker in positieve zin verrast. 

A A Struik
Juli 2019  


Goed verzorgd met een goede variatie van accommodaties. Autoverhuur ook goed geregeld, zonder opdringerige baliemedewerkers die je nog extra verzekeringen of dergelijke willen verkopen. 

B Faber
Juni 2019  


Uiterst gevarieerd en verrassend, mede door de keuzes van de accomodaties. De oostkust, vooral ook het binnenland, is zo fascinerend dat we daar best wat langer hadden willen blijven. Ook Gesturi hadden we niet willen missen. Hebben een prima indruk van het hele eiland gekregen. een volgende Minervareis sluiten we dan ook zeker niet uit!

Anoniem
Juni 2019 


We kunnen wel een A4 vol tikken. Aanrader is het schiereiland Sant Antioco, de grotto del fico bij Sante Maria Navarese, de heerlijke boottocht vanuit dit dorp met parels van stranden en de adembenemende kustroute van het schiereiland naar Alghero. 

I.G.J. Kloeg
Juni 2018  


Geweldige rondreis. Hele eiland kunnen bekijken. Heel afwisselend door de mix van stadjes, prachtige stranden en indrukwekkende bergen in het binnenland. Het eiland heeft een prachtige natuur. Precies genoeg nachten per accommodatie (3) om tot rust te kunnen komen en voldoende tijd om de omgeving te bekijken. Verrassende accommodaties op mooie plekken.

Anoniem
Juni 2018  


Erg leuk om het eiland te verkennen en op verschillend locaties te vertoeven, zeer divers. 

 
G. Jasperse
September 2017


Zo samengesteld dat we eigenlijk het hele eiland hebben kunnen ontdekken. In Orosei hadden we wel een nacht langer willen blijven. De accommodaties allemaal keurig en kleinschalig, wat we prettig vinden. De fly & drive is ideaal, het is geregeld maar je hebt verder alle mogelijkheden om je reis zelf te bepalen. Voorbereidingen en communicatie vanuit Minerva, Top! Duidelijk, op tijd, extra informatie en meedenken. 
 
M.C. Ippel
Augustus 2017
 
De rondreis is goed bevallen, afwisselende onderkomens. Prachtig eiland met een hele mooie kust.
Goed geregeld
 
 
CG van Schaik
Juli 2017
 

 
Het was een prachtige rondreis met afwisselende accommodaties en bezienswaardigheden. Een verrassend mooi eiland met vriendelijke mensen. Als je in Alghero begint is de reisrichting tegen de klok in de juiste: het wordt dan alleen maar mooier!
 
Anoniem
Juni 2017
 
Uitstekende eerste kennismaking met Sardinië. Volgende keer niet weer een rondreis maar lokaties uitzoeken waardoor we ook wat meer van Cagliari kunnen zien. De afstand tussen Teulada en Santa Maria Navarese was simpelweg te groot om Cagliari echt te zien. Jullie werkwijze als prettig en zorgvuldig ervaren. We komen zeker terug bij jullie.
 
Anoniem
Juni 2017
 
De locaties waren weer zeer afwisselend en super goed gekozen.
Prachtige plekken , aardige klantvriendelijke mensen.
We hebben veel gezien en ondernomen.
 
A. Lapoutre
April 2017